Children’s Home

Orfenat en el que viuen 40 nens i nenes entre els 5 i els 19 anys d’edat. Petits Detalls va néixer per fer-se’n càrrec el desembre de 2014 i a dia d’avui els proporcionem educació, casa, atenció sanitària i alimentació; també una llar i una família.

Smiles For Luuka

Smiles for Luuka és un projecte de desenvolupament d’escoles primàries comunitàries del districte de Luuka, un dels districtes més pobres del regne de Busoga, una regió a l’est d’Uganda. El projecte actua en quatre escoles amb l’objectiu de millorar el seu desenvolupament social, comunitari i acadèmic per beneficiar no només als seus alumnes i professors sinó a tota la comunitat.

Gomesi

Gomes (pronunciat “gomesi”) és el vestit tradicional que porten les dones a Uganda. També és el nom del nou projecte de Petits Detalls, un projecte de desenvolupament comunitari en zones rurals ugandeses que neix amb l’objectiu de promoure l’empoderament de la dona a través de grups d’estalvi i micro-crèdits i l’implementació d’iniciatives de sensibilització comunitaria.

Comunitat educativa

A Petits Detalls creiem que una de les missions de les ONGs és la de conscienciar, sensibilitzar i ensenyar valors solidaris als nens/es i joves d’Espanya per tal d’aconseguir una societat més justa i un món millor en el futur. Si vols que la teva escola formi part d’aquest intercanvi cultural, escriu-nos a edu@petitsdetalls.org.

Facebook
Twitter
Instagram