Fes-te amic de Petits Detalls

Pots fer una donació a

ES98 2100 0423 9702 0037 2970 (La Caixa)

 BIZUM: 33591

O seleccionar una de les següents opcions:

Fes-te Soci/Sòcia

Fes-te soci/sòcia de Petits Detalls i col·labora periòdicament amb els nostres projectes. Escull la quantitat que vulguis i la periodicitat que prefereixis. 

“De vegades sentim que el que fem no és més que una gota al mar. Però realment, el mar seria menys si li faltés aquesta gota” Mare Teresa de Calcuta 

Fes una donació puntual

Petits Detalls recull fons a través d’esdeveniments i gràcies als donants que aporten el seu gra de sorra. Fes una donació puntual al teu nom, en nom de la teva empressa o amb qui vulguis!

Fes un regal solidari

Si busques un regal ben original i solidari, regala Petits Detalls i estaràs col·laborant amb els nostres projectes. Escull un dels nostres projectes, o bé fes una donació per posar un somriure al rostre d’algú.

Crea un repte solidari!

Has decidit que aquest any els teus regals d’aniversari siguin solidaris? Els regals de la teva boda? Vols organitzar una cursa solidària? Crea el teu repte a migranodearena i recapta fons per Petits Detalls a través d’aquesta plataforma de crowfunding!

Braçalets solidaris

Per cada braçalet, ajudes amb 1€ als projectes de forma directe.

Sempre trobaràs les pulseres als nostres stands i esdeveniments però si no hi pots assistir, no perdis l’oportunitat de col·laborar. Escull el color que més t’agradi i ensenya a tothom que recolzes la causa de Petits Detalls.

Fes-te voluntari

La nostra filosofia com a ONG creu en les comunitats com a protagonistes del seu desenvolupament. Per això, totes les tasques que requereixen els nostres projectes les realitzen persones ugandeses amb formació. Per aquest motiu Petits Detalls no acull voluntaris/es a Uganda però si que ho fa a Espanya, t’hi apuntes?

Facebook
Twitter
Instagram