L’equip de Petits Detalls

Quico Germain

President i fundador de Petits Detalls

En Quico va arribar a Uganda al 2014 i uns mesos després va fundar l’ONG. Sobre el terreny, s’encarrega del disseny i la coordinació dels projectes de l’organització. A Espanya exerceix com a portaveu de l’ONG.

Maria Colom

Responsable del Departament de Comunicació, Projectes, organització d’esdeveniments i coordinació de voluntaris

La Maria es va incorporar a l’equip al 2018 després de 3 anys col·laborant com a voluntària a través de la iniciativa Comunitat Educativa. Ara és responsable de les delegacions de Petits Detalls a diferents municipis de la península, les subvencions i coordina l’àrea d’esdeveniments així com la gestió de voluntaris.

Txell Prats

Responsable del Departament de Comunicació, Aliances Estratègies, Marketing digital i atenció al soci

La Txell va viatjar a Uganda al 2017 com a fotoperiodista i des d’aleshores es va involucrar en l’ONG. Des de 2018 és responsable de la relació institucional amb fundacions i altres organitzacions. També s’encarrega de l’atenció al soci i de la gestió digital.

Stella

Coordinadora del projecte Children’s Home

Stella és l’alegria i el lideratge personalitzats. És forta, independent i divertida. Una d’aquestes persones a les quals necessites tenir al teu costat a l’hora de desenvolupar un projecte. És saviesa i bogeria al mateix temps. Ella és la coordinadora local del projecte de Children’s Home, l’orfenat amb 40 nens i nenes pel qual Petits Detalls va ser fundada i encara ara un dels projectes. Stella, directora de la contrapart Baby Lucas Foundation ha lluitat sempre pels drets dels més vulnerables, especialment nens/es orfes.

Annet

Coordinadora del projecte SFL

Annet és l’elegància en persona. És una dona pausada i reflexiva, però que sap fer-se escoltar cada vegada que parla, sense necessitat d’alçar la veu. Després d’estudiar per ser professora d’Educació Secundària a la universitat, on no solament poca gent ugandesa es gradua, sinó que és molt excepcional que ho faci una dona, i després de treballar com a professora, va començar a dedicar-se a l’ajuda humanitària. Es la coordinadora del projecte “Smiles for Luuka”.

Deborah

Coordinadora del projecte Gomesi

Àfrica et sorprèn sempre. A nosaltres ens va sorprendre quan la casualitat i la sort va acostar la Débora a les nostres vides. Amant de la dona, va crear un projecte per apoderar-la i formar-la, per protegir-la i per reivindicar els seus drets com a persona. Nosaltres, quan la vam conèixer, no vam poder dir no i ens vam sumar a ella per lluitar pel seu projecte i ajudar a més dones a Uganda. Débora és lliurada i treballadora, una líder forta i nata capaç de posar el món de cap per avall per convertir-ho en un lloc millor.

Seus socials

Portaveus de Petits Detalls

Petits Detalls està obrint seus socials a diferents municipis de Catalunya amb la intenció de donar a conèixer la tasca de l’ONG arreu del territori.

Actualment tenim seus a Matadepera, Barcelona i el Masnou. Voluntaris i voluntàries de l’ONG fan de portaveus en aquests municipis i ajuden en l’organització d’esdeveniments i campanyes en aquests pobles i ciutats.

 

Els nostres amics

Coordinadors de somnis

Els nostres amics sou tots vosaltres. No seríem ningú sense totes aquelles persones que segueixen i han confiat en Petits Detalls des dels seus inicis, que contribueixen tant econòmicament com donant el seu temps i creativitat en esdeveniments, fires o projectes. Petits Detalls és una gran família que segueix creixent cada dia i, sens dubte, no seriem capaços de créixer tan ràpid sense tu. Junts podem arribar més lluny!

 

 

Vols contactar amb algun dels membres de l’equip?

Escriu-nos a info@petitsdetalls.org!

Facebook
Twitter
Instagram