L’equip de Petits Detalls

Quico

President i fundador de Petits Detalls

Quico Germain va fer el seu primer voluntariat quan tenia 14 anys i aquesta experiència va marcar un abans i un després a la seva vida. Va començar a estudiar a la universitat, però va decidir que això no era el que realment volia fer. La seva motivació més gran era poder seguir aprenent mentre es dedicava a ajudar als altres. Després d’uns mesos de voluntariat a Tanzània, va decidir viatjar fins a Uganda. Un amic el va portar a visitar un orfenat amb 40 nens i nenes en el qual la Cooperació Internacional amb prou feines hi havia arribat. Al desembre de 2014, amb 19 anys recentment fets, Quico va decidir quedar-se per fundar Petits Detalls.

Stella

Coordinadora del projecte Mupenzi

Stella és l’alegria i el lideratge personalitzats. És forta, independent i divertida. Una d’aquestes persones a les quals necessites tenir al teu costat a l’hora de desenvolupar un projecte. És saviesa i bogeria al mateix temps. Ella és la coordinadora local del projecte de Mupenzi, l’orfenat amb 40 nens i nenes pel qual Petits Detalls va ser fundada i encara ara un dels projectes. Stella, òrfena des de petita, va arribar a l’orfenat a través d’una amiga i germana de la infància, per fer-se càrrec d’aquests nens. Mupenzi, en suajili, significa “millor amic” i ella és nostra millor amiga, la tieta que a tots i totes ens agradaria tenir i un somriure que mai acaba.

Annet

Coordinadora del projecte SFL

Annet és l’elegància en persona. És una dona pausada i reflexiva, però que sap fer-se escoltar cada vegada que parla, sense necessitat d’alçar la veu. Es passeja per la vida amb una novel·la a les mans, en la qual es refugia en moltes de les eternes esperes africanes que li toca viure. Després d’estudiar per ser professora d’Educació Secundària a la universitat, on no solament poca gent ugandesa es gradua, sinó que és molt excepcional que ho faci una dona, i després de treballar com a professora, va començar a dedicar-se a l’ajuda humanitària. Ara és l’encarregada de l’expansió del projecte “Smiles for Luuka”.

Débora

Coordinadora del projecte Gomesi

Àfrica et sorprèn sempre. A nosaltres ens va sorprendre quan la casualitat i la sort va acostar la Débora a les nostres vides. Amant de la dona, va crear un projecte per apoderar-la i formar-la, per protegir-la i per reivindicar els seus drets com a persona. Nosaltres, quan la vam conèixer, no vam poder dir no i ens vam sumar a ella per lluitar pel seu projecte i ajudar a més dones a Uganda. Débora és lliurada i treballadora, una líder forta i nata capaç de posar el món de cap per avall per convertir-ho en un lloc millor.

 

Maria, Txell i Ari

Coordinadores Petits Detalls Espanya

La Maria i la Txell formen part de l’equip de Petits Detalls a Espanya. Van començar com a voluntàries als pocs mesos de fundar l’ONG i han seguit amb nosaltres fins avui. Són les coordinadores del projecte de la Comunitat Educativa, que treballa amb escoles espanyoles. Actualment també s’encarreguen de la gestió de Petits Detalls des d’Espanya. L’Ari ha acompanyat Petits Detalls des dels seus inicis. Actualment porta a terme tasques de comunicació i gestió d’esdeveniments.

 

 

Els nostres amics

Coordinadors de somnis

Els nostres amics sou tots vosaltres. No seríem ningú sense totes aquelles persones que segueixen i han confiat en Petits Detalls des dels seus inicis, que contribueixen tant econòmicament com donant el seu temps i creativitat en esdeveniments, fires o projectes. Petits Detalls és una gran família que segueix creixent cada dia i, sens dubte, no seriem capaços de créixer tan ràpid sense tu. Gràcies per formar part dels nostres somnis i recorda sempre que: Junts podem arribar més lluny!

Facebook
Twitter
Instagram