Sobre nosaltres

Petits Detalls és una associació sense ànim de lucre, fundada el desembre de 2014, que es dedica a promoure projectes de cooperació internacional en un dels països més pobres i subdesenvolupats del món: Uganda. Els nostres projectes, que tenen com a objectiu principal promoure l’empoderament de la dona i millorar el nivell de vida de la infància i, per conseqüència, de les futures generacions, es basen en l’educació, el desenvolupament social i la salut bàsica. Els nostres projectes es troben en zones rurals d’Uganda des d’on apostem pel desenvolupament local per garantir que tinguin un impacte real en les comunitats on treballem.

Allò que ens mou

Creiem en els joves

Som una organització fundada i dirigida per joves que creuen que el canvi en les noves generacions significa un canvi en el món perquè aquest sigui un lloc millor.

z

Conscienciació

El somni d’un món millor o és de tots, o no serà. Mostrem a Espanya que un altre món és possible si canviem la nostra visió i la nostra manera d’actuar.

Junts arribarem més lluny

Creiem en la cooperació entre organitzacions que lluiten pels mateixos ideals. Treballem junts per millorar els projectes i tenir l’impacte més gran possible.

Estimem allò que fem

Totes les persones que dediquen la seva vida a Petits Detalls ho fan de tot cor. Creiem en la missió de l’organització i en què els veritables protagonistes són els beneficiaris dels nostres projectes, per això intentem reduir al mínim possible les despeses de l’organització.

Potenciar els seus recursos

Fem als ugandesos els protagonistes del seu propi desenvolupament a través de la potenciació dels recursos humans del país i de materials locals, per així tancar el cercle complet sobre el terreny. La autogestió dels projectes és la base pel desenvolupament real.

Voluntariat

Petits Detalls no acull voluntaris sobre el terreny; creiem que els ugandesos han de liderar el seu propi desenvolupament. No obstant, no existiríem sense la feina de tots els que, des d’Espanya, cedeixen el seu temps. Sense ells, els nostres somnis no serien possibles.

Seguim creixent

Des de 2014 l’organització no ha fet més que créixer, sumant cada vegada més projectes, ajudant a més persones, augmentant la família…

Proyectos

Beneficiadas

Voluntarias

Colaboradoras

Facebook
Twitter
Instagram