Mupenzi Children’s Home

Petits Detalls va néixer el desembre de 2014 per ajudar i oferir atenció integral als nens i nenes de l’orfenat Mupenzi. El projecte, que va adoptar el nom de l’orfenat, beneficia de manera directe a 40 menors ugandesos, dels quals, trenta-sis viuen al centre que els ofereix el projecte i quatre, que pateixen VIH, en famílies d’acollida.

Petits Detalls s’ha fet càrrec de totes les despeses d’aquest projecte des d’aleshores i ha canviat la realitat socials d’aquests menors i de les comunitats on viuen. Abans d’arribar, els nenes i nenes de l’orfenat només menjaven una vegada al dia, no tenien accés a l’educació ni a la sanitat, vivien en una casa en runes sense electricitat i caminaven 6 hores totals al dia per anar a recollir aigua. A dia d’avui, la seva realitat és completament diferent.

Línies d’acció

Actualment, Petits Detalls s’encarrega de millorar 4 pilars bàsics per els nens i nenes de l’orfenat.

Tots els menors de l’orfenat reben escolarització complerta.També, reben classes extracurriculars a cada per ajudar-los a assolir el nivell acadèmic corresponent a la seva edat.

Reben una dieta sana i variada composada per cinc àpats diaris i dissenyada per un doctor ugandès per tal d’evitar possibles casos de malnutrició i desnutrició.

Tenen accés als millors hospitals de la zona i una infermera que els visita setmanalment i que els forma en salut i higiene.

Finalment, el canvi més radical han sigut les instal·lacions en las que viuen, ja que han passat de ser una sola habitació en una zona rural a una llar en condicions i a prop de les millors escoles de la zona.

Facebook
Twitter
Instagram