Close

Poseu-vos en contacte: info@petitsdetalls.org

Smiles for Luuka

Escola primària que dóna educació a més de sis-cents nens: Tabingwa Primary School

El nou projecte de Petits Detalls es diu Smiles for Luuka (somriures des de Luuka) i es tracta d’un projecte comunitari basat principalment en una escola primària que dóna educació a més de sis-cents nens: Tabingwa Primary School.

Luuka és un dels districtes més pobres i menys desenvolupats de Uganda i, degut a aquests factors, el nivell educatiu de les escoles és molt baix. Altres dels problemes principals que els nens pateixen en aquesta zona són el treball infantil i la malnutrició, que tenen gaire bé el 50% dels infants. En el cas de les noies és pitjor, ja que a part d’això es donen molts casos d’embaràs i fins i tot matrimoni infantil.

Degut al context social, sense la nostra ajuda, l’escola està lluny de poder proporcionar una bona educació als alumnes. Els edificis estan inacabats, no tenen accés a l’aigua i els nens i nenes no reben cap àpat en tot el dia a l’escola.

A Petits Detalls creiem que l’educació és l’arma més poderosa per canviar el món. Educar a algú és més que ensenyar-li a llegir, és donar-li la possibilitat de escriure el seu propi futur. Que els nens de Luuka triïn, que no ho faci la pobresa ni la misèria  per ells. Per això ens farem càrrec de l’escola i engegarem programes per poder alimentar els nens, millorar el nivell acadèmic, acabar els edificis, portar aigua i esforçar-nos, entre tots, per poder fer de Tabingwa molt més que una bona escola; un centre on tota la comunitat pot veure’s-hi beneficiada.

El nou projecte de Petits Detalls canviarà la vida a més de 600 nens i a les seves famílies que, fins avui, no han tingut cap oportunitat. Lluitarem junts contra l’analfabetisme, l’absentisme escolar, el treball infantil, la pobresa, l’embaràs i el matrimoni infantil, la desigualtat de gènere i les malalties que causen la mortalitat infantil. I ho farem juntament amb vosaltres, en nom de la solidaritat.

Junts podem arribar més lluny!

Galeria escola Tabingwa Primary School