QUI SOM?

[vc_row][vc_column][thb_gap height=”25″][vc_column_text]

Petits Detalls és una associació sense ànim de lucre, fundada al desembre del 2014, que es dedica a promoure projectes d’ajuda humanitària i cooperació internacional a Uganda, al est d’Àfrica, un dels 25 països més pobres i subdesenvolupats del món.

El nostre camp d’acció es basa en l’educació, la docència i la formació professional, així com salut bàsica, per tal de aconseguir el desenvolupament de les comunitats amb les que convivim. Actualment treballem en dos projectes:
Mupenzi, un orfenat amb 40 nens i nenes a partir dels 3 anys que vivien en condicions infrahumanes i avui en dia, gràcies a la ajuda i  feina de tots, poden gaudir d’una infància digna i una vida justa; reben educació, s’alimenten, gaudeixen d’atenció mèdica i el més important, podran decidir el seu propi futur. I Somriures des de Luuka (smiles for luuka), un projecte comunitari basat en una escola que dóna educació a més de 600 alumnes i ajuda a les seves famílies.
Uganda és un dels països d’Àfrica amb més orfes, gaire bé dos milions, i tant l’educació com la sanitat són els problemes principals que pateix la gent. Això fa que el nivell d’analfabetisme sigui del 30% de la població i l’esperança de vida de tan sols 57 anys.
Creiem que els petits detalls marquen la diferència, per això tota ajuda conta. Tota col·laboració suma. Perquè la nostra associació no és una ONG comú. Petits Detalls redueix al màxim les seves despeses d’organització. No tenim seu, i tots els que col·laborem ho fem de manera voluntària. De fet, vivim a Uganda en el mateix terreny on es desenvolupen els projectes, vivint de igual manera que les persones a les que ajudem. Aquesta és una de les moltes motivacions que tenim per fer-ho cada cop millor, i aconseguir d’aquesta manera un gran canvi e impacte social per a aquells que més ho necessiten. Que més ens necessiten.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Junts podem arribar més lluny!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]